ŠTO BISTE MOGLI POSTIĆI U POSLOVANJU KAD BISTE:

Imali više vremena za komunikaciju s klijentima?Kad bi imali potpune i aktualne informacije o tome kako se Vaše poslovanje odvija?Kad bi znali koji su Vaši proizvodi/usluge/kupci najviše, a koji najmanje profitabilni?Kad bi se potpuno mogli posvetiti temeljnoj djelatnosti bez da brinete o rokovima, i obvezama prema Poreznoj upravi, Regosu, Fini, korespondenciji s bankom…? Kad bi Vam kupci plaćali na vrijeme? Kad bi imali pravodobne informacije o likvidnosti? Kad bi smanjili tekuće troškove?

Početna konzultacija s nama je besplatna (otvaranje, poslovanje, porezi…), a poslovanje s klijentima uglavnom vodimo na osnovu fiksne naknade koja može biti dogovorena unaprijed.

Početnicima osiguravamo dodatni popust.

Nudimo sve informacije o aktualnim programima bespovratnih sredsatva, te stručno savjetovanje i pomoć pri skupljanju dokumentacije i popunjavanju zahtjeva.

Dakle, ako tražite kompletnu uslugu, bilo kao tvrtka ili kao obrtnik, nazovite nas i zatražite naš prijateljski poslovni savjet.

NAŠE USLUGE

POREZNO SAVJETOVANJE

Porez na dohodak,  Porez na dobit, PDV , Porez na imovinu, porez na promet nekretnina, gradski i općinski porezi…

KNJIGOVODSTVO – POSLOVNE KNJIGE

Vođenje ulaznih i izlaznih računa u skladu sa zakonima. Vođenje glavne knjige u skladu sazakonima

Vođenje blagajne.

KNJIGOVODSTVO – EVIDENCIJE

Osnovna sredstva, Obračuni plaća za djelatnike i honorarce, Salda-conti kupaca – dobavljača Veleprodaja – maloprodaja

ADMINISTRATIVNI POSLOVI

Osnivanje tvrtke, Sastavljanje ponuda i predračuna, Izdavanje računa, Priprema raznih uredskih dokumenata: putni nalozi, obračuni loko vožnje, odluke, Grafička priprema za posjetnice Dizajn i izrada web stranica (u suradnji s partnerom)
“UŠTEDITE NA VREMENU!” Brigu o poslovnim knjigama Vaše tvrtke prepustite nama, a mi ćemo se s punom pozornosti posvetiti dnevnim knjiženjima i izvještavanju, ažurno i povoljno. Racionalizirajte svoje vrijeme i resurse; posvetite se drugim zadacima bitnim za Vaš posao.

 

datalab Business operating sys